Franciaország fenyegetett emlősei

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, Európa nagy országa. A Francia Köztársaság Franciaország és a tengerentúli szigetek, köztük a francia Guyana. Franciaország a becslések szerint 643 801 négyzetkilométer, és 66, 7 millió lakosú, és Párizs fővárosa. A franciaországi ipari és technológiai forradalmak ellenére a természeti környezet, az állatok parkjai és az erdők még mindig léteznek. Egyes francia emlősöket az UNESCO és a francia hatóságok veszélyeztetettek. Az európai nyérc nem foglal el nagy területeket a folyók partjainál elegendő táplálék miatt.

Európai Mink (Mustela lutreola)

Az európai nyérc, a közismert nevén az orosz nyérc, a Mustelid család faja, és Európában őshonos. Ez hasonló az amerikai nyérchöz, de kisebb, és koponyája nem szakosodott. Nincs kapcsolat az amerikai nyércével, de társítható az Európai Polecathoz és a szibériai házhoz. A nyérc a folyók és a halak, békák és rovarok közelében él. A bányák népessége az elmúlt három generációban több mint 50% -kal csökkent, ezért a Nemzetközi Természetvédelmi és Természeti Erőforrások Uniója (IUCN). A párosodási időszakot a hím szexuális szervek nagyítása jellemzi, amelyek szintén rózsaszínes-lila színűek. Az élőhely elvesztése, a bagoly, a vörös róka, az amerikai nyérc rovására és a táplált halak és rovarok migrációs mintáinak változásai a népességük csökkenéséért felelősek.

Mediterrán Monk Seal (Monachus monachus)

A mediterrán szerzetes pecsét a világ legritkább rögzített faja. Becslések szerint kevesebb mint 700 maradt a Földközi-tengeren, az endemikus élőhelyük. Egy felnőtt férfi pecsét körülbelül 2, 6 láb, és közel 694 font. A tudósok úgy vélik, hogy a hím pecsétek poligámosak, és a tenyésztés során nagyon területi jellegűek, amelyek októberben és novemberben csúcsosak. Halakat, angolnákat, tintahalakat és puhatestűeket táplálnak. A múltban a női pecsétek nyílt strandokon születtek, az élőhelyváltás arra kényszerítette a pecséteket, hogy fiatalokat emeljenek mély barlangokban, amelyek nem férnek hozzá az emberekhez. A nemzetközi szervezetek, például a Bonn-egyezmény védelmi erőfeszítéseit azért hozták létre, hogy csökkentsék az élőhelyeik elvesztését és elvesztését.

Észak-atlanti jobb bálna (Eubalaena glacialis)

Az észak-atlanti jobb bálna bálna. A fejüket érintő hangosságok megkülönböztetik a bálnákat más fajoktól. Tanulók és lassú felszíni takarmányozási viselkedéssel rendelkeznek. A bálnák nagy mennyiségű blubberrel rendelkeznek, ami a bálnavadászok célpontjává vált. Az észak-atlanti-óceánon közel 400-as közelgő számuk miatt az amerikai veszélyeztetett fajokról szóló törvény védi őket. A bálnák takarmányok, lárvák, pteropodok és kis gerinctelenek táplálkoznak. A bálnának egy éves terhességi ideje van, és először kilenc vagy tíz éves korban szülnek. Az éghajlatváltozás komoly fenyegetést jelent a létezésükre, mivel a tengeri hőmérséklet változása megváltoztatja élőhelyüket és élelmiszermintáikat.

Mouflon (Ovis orientalis orientalis)

A muflon vadon élő juhok alfaja. Úgy véljük, hogy a muflon a modern juhok őse. Kabátja vörös-barna és rövid hajú. A férfiak szarva vannak, míg néhány nőt megkérdeznek. Ezek Irak, Irán és Örményország bennszülöttei, de később bevezették Európába, beleértve Franciaországot is. Élőhelyük meredek hegyek, és télen az alacsonyabb magasságokra vándorolnak. A hím muflonok dominálási hierarchiát hoznak létre a párzási időszakban. Két éven keresztül érik el a szexuális érettséget, és a nőstény terhessége öt hónapig tart. A francia hatóságok a vadászat és az élőhelyváltás miatt fenyegetett fajnak minősítették őket.

Franciaország fenyegetett emlőseiTudományos név
Európai nyérc

Mustela lutreola
Mediterrán szerzetes pecsét

Monachus monachus
Észak-atlanti jobb bálna

Eubalaena glacialis
Muflon

Ovis orientalis
Kerti ház

Eliomys quercinus
Pireneusi dezert

Galemys pirenaicus
Bechstein denevérMyotis bechsteini
Nyugati Piszedenevér

Barbastella barbastellus
Mehely lovasbotja

Rhinolophus mehelyi
Fin bálna

Balaenoptera physalus